Lid worden is leuk en niet moelijk en zeker niet duur! Download hier het aanmeldformulier, vul hem in en stuur hem op. Doe er een pasfoto of andere (leuke) foto van jezelf bij.

Wat bieden wij je? In ieder geval het lidmaatschap van een leuke club mensen met dezelfde liefde voor Aermacchi-Harley-Davidson's of AMF-Harley-Davidson's wat betreft de 2-stroke familie. Na betaling van je lidmaatschapsgeld (10 euro) en het eenmalig inschrijfgeld (5 euro) krijg je een cd thuisgestuurd met daarop alle handleidingen van alle gangbare modellen digitaal. Ook kun je meedenken, mee verzinnen, meerijden, mee sleutelen waar nodig en heb je toegang tot een grote onderdelenpool.

Een ander doel was lid worden van de FH-DCE (Federatie van Harley-Davidson Clubs in Europa) en nu krijg je bijvoorbeeld met je lidmaatschapspasje korting op verschillende FH-DCE Rally's in Europa.

Heb je geen motor in je bezit uit deze categorie, maar heb je wel bijv. affiniteit met de 2-takt modellen van H-D uit Italie of je hebt een andere reden en wil je wel meedelen in alle fun? Wordt dan donateur en vul ook hetzelfde formuliertje in. Bij onduidelijkheden en vragen kun je ons altijd mailen!